coaching, training

shapeimage_1

Je hebt een vraag, je ziet een hobbel onder het vloerkleed van het leven. Je wilt op zoek naar een antwoord, uitvinden wat er onder dat kleed zit en kijken of je daar wat aan of mee kunt doen.

Lastige vragen heb je nodig, gesteld door iemand die je vertrouwt: coaching.

 Het gaat om jouw obstakels, om jouw (op)stapjes.

JOUW WEG IS HET DOEL

Jouw weg, niet de mijne. Als coach help ik bij jouw zoektocht. Kleine stappen die jou brengen in de richting die bij jou past.

Daarom maken we eerst een afspraak om te bedenken of we de juiste personen voor elkaar zijn en zo ja, hoe we het gaan doen.

Zo’n aftastgesprek is gratis. Daarna kunnen we ofwel kiezen voor een kortdurend oplossingsgericht traject of een maandabonnement. 

TEAMCOACHING

Wat is jullie weg naar een betere samenwerking? Bij voorkeur ga ik bij teamcoaching uit van een combinatie van individuele gesprekken en teambijeenkomsten.

Trefwoorden: Ubuntu, Teamrol, Mojo, Oplossingsgericht, Specifiek, Kaizen.

Vanuit mijn ervaring als ambtelijk secretaris in de medezeggenschap kan ik met name als trainer voor ondernemingsraden iets extra’s betekenen.

RESULTAAT EN ONTWIKKELINGS-GESPREK VOOR ZZP’ERS

Een serieus, vertrouwelijk gesprek tussen gelijkwaardigen over jouw plannen, wensen en prestaties. Compleet met voorbereiding en afsprakenlijst.

COACHING LIGHT

Ik werk graag met creatieve, beeldende werkvormen. Een workshop die zich inmiddels bewezen heeft is “vaardigheden in beeld”.

Dat werkt uitstekend als nulmeting in teams, maar op gezette tijden organiseer ik ook bijeenkomsten voor individuen, die op creatieve en plezierige wijze er achter kunnen komen waar ze zich in willen verbeteren – en zichzelf daarmee op weg helpen.

TARIEVEN

Ik hanteer verschillende tarieven voor bedrijven en particulieren. Voor laatstgenoemden geldt in veel gevallen een draagkrachtkorting.

Tarieven voor bedrijven:

Individueel oplossingsgericht traject: € 800,- excl. BTW.

Maandabonnement coaching (gebaseerd op 2 uur per week) € 800,- excl. BTW.

Teamtraining per dagdeel (gebaseerd op 4 uur) € 400,- excl. BTW.

Resultaat en ontwikkelgesprek ZZP eerste jaar 200, – excl BTW. (vanaf tweede keer 25% korting)

MEER INFORMATIE?

Coach Kaj Reker, Denkraam Ltd Stedum, mail: denkraam@me.com, 0681521419